Gezichtsbehandelingen

Green Peel Fresh Up kruiden behandeling

 

NIEUW bij Salon Mirjam: De Green Peel Kruidenpeeling

De natuurlijke, originele GREEN PEEL® kruidenpeeling is al meer dan 60 jaar een wereldwijd succes. 3 dermatologisch-ontwikkelde behandelingsmethoden om succesvol huidproblemen op te lossen.

De Green Peel Fresh Up behandeling kan voor gelaat, maar ook voor lichaam bijvoorbeeld rug.

GREEN PEEL® Fresh Up Gelaatsbehandeling

De frisheid kick. Zonder peeling effect.Bij deze methode, is er ook geen peeling effect. In plaats daarvan, wordt de huid gestimuleerd en verfrist met natuurlijke kruiden. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd, poriën openen en de huid is nu in staat om de ingrediënten van de volgende huidverzorging optimaal te absorberen. De huidskleur ziet er klaarder en frisser uit. GREEN PEEL® Fresh Up vitaliseert de cellen en jouw huid straalt met een nieuwe frisheid. Dat is de reden waarom deze behandeling de ideale oplossing is voor de vermoeide huid, een huid met gebrek aan frisheid en dient als een effectieve bescherming tegen veroudering en elasticiteitsverlies- zelfs als de huid nog geen tekenen van veroudering vertoont.

Na deze behandeling kunt u ook de Green Peel Energy behandeling ondergaan. Uw huid wordt stralend.

Welke behandeling past bij mijn huid?

GREEN PEEL® Fresh Up (zonder vervelling) is geschikt bij: pigmentstoringen, vermoeide, vale huid en bij algemene ontevredenheid van de huid.
GREEN PEEL® Energy (zonder vervelling) is geschikt bij: leeftijd gerelateerde huidcondities, onzuiverheden, vale huid, littekens en pigmentstoringen.

 

 

EUR€80,-
Tijd teken75