Salon Mirjam gaat verhuizen!

28 april door

Na ruim 25 jaar  heb ik besloten om de Salon in Deventer de deuren te sluiten en met veel plezier en energie verder te gaan in Holten, aan de voet van de Holterberg. Alle behandelingen, zoals definitief ontharing, MicroDermaBrasie, Bio-Skinjetting, acne behandelingen, gezichtsbehandelingen, harsen, verven, lichaamsmassages zullen voortgezet worden in Holten.

Ook blijven we gebruik maken van de vertrouwde merken waar wij al 22 jaar met plezier gebruik van maken. Dit is het cosmetica merk Payot met de make-up van Pupa en Barbara Bort.

Mariëlle

Mariëlle heeft meer als 20 jaar bij me gewerkt en dat waren super fijne jaren, bedankt Mariëlle. We hebben samen veel beleefd, cursussen gevolgd en hoop kennis opgedaan van verschillende behandelingen, zoals deShia behandeling, IPL, bindweefselmassage en nog veel meer.

Mirjam geeft alle gezichtsbehandelingen en Soraya is gespecialiseerd in lichaamsmassages, zoals Chinli (Tuina, Chinese massage) massage, ontspanningsmassage, Reiki, Voetkata en binnenkort Metamorfose massage.

De faciliteiten in Holten

In Holten is een winkel/wachtruimte en  één salon voor alle behandelingen. En makkelijk te parkeren op eigen terrein.

We zien u graag terug in Holten. Daarom heeft Salon Mirjam voor u de verhuisbon! Deze is op te halen in Deventer en biedt grote korting op uw eerste bezoek aan Salon Mirjam in Holten.

Wij waarderen u als klant en verwelkomen u graag in Holten.

Dit bericht is geschreven door Mirjam Jansen

Commententaren zijn gesloten.