Behandelingen voor gezicht en lichaam

Bij Salon Mirjam hebben we een mooi aantal schoonheidsbehandelingen, waarvan sommigen exclusief bij onze salon.

We kijken eerst met u wat uw huid of lichaam nodig heeft. In dit intake gesprek bekijken wat u nodig heeft en stemt onze schoonheidsspecialiste met u af welke behandeling u ondergaat.

Behandelingen voor het gezicht

Onze gezichtsbehandelingen zijn gericht op huidverbetering en ontspanning. Hiervoor gebruiken wij de heerlijke producten van Payot. Alle gezichtsbehandelingen vinden plaats na diagnose van de huid en producten zijn uiteraard aangepast op uw huidtype. Wij bieden ook speciaal aangepaste behandelingen indien u een erg gevoelige huid heeft of last heeft van acné.


Behandelingen voor het lichaam

Bij ons kunt u genieten van een aantal gespecialiseerde lichaamsbehandelingen. Verbeter de conditie van uw huid of ervaar de ontspannende werking van een van onze massagebehandelingen. Deze behandelingen kunnen goed in samenwerking met een van onze andere behandelingen zoals een face-behandeling. Informeer in de salon naar goede combinaties.


Ontharing

Bij Salon Mirjam rekent af met ongewilde haren. Nooit meer scheren, waxen, epileren of harsen. Wij bieden verschillende mogelijkheden van ontharing. Bijvoorbeeld door het elektrisch ontharen of harsen van het gezicht lichaam. Wij bieden ook het definitief ontharen doormiddel de nieuwe technologie IPL. Vraag een intake gesprek aan om te weten welke methode voor u geschikt is.


Een heerlijke en ontspannen cadeautje

Of het nu voor valentijnsdag is, voor moederdag of gewoon omdat je iemand wil bedanken, een schoonheidsbehandeling is voor iedere vrouw of man heerlijk.

U kunt een cadeaubon afhalen voor het door u gewenste bedrag bij onze vestiging in Deventer. Wij weten zeker dat het een geslaagd cadeau zal zijn!

Afbeelding van de Salon Mirjam Cadeaubon