Bij Salon Mirjam hebben we een mooi aantal schoonheidsbehandelingen, waarvan sommigen exclusief bij onze salon.

We kijken eerst met u wat uw huid of lichaam nodig heeft. In dit intake gesprek bekijken wat u nodig heeft en stemt onze schoonheidsspecialiste met u af welke behandeling u ondergaat.

Speciale make-up behandeling bij Salon Mirjam
Afbeelding van een gezichtsbehandeling bij Salon Mirjam

Gezichtsbehandelingen

Onze gezichtsbehandelingen zijn gericht op huidverbetering en ontspanning. Hiervoor gebruiken wij de heerlijke producten van Payot. Alle gezichtsbehandelingen vinden plaats na diagnose van de huid en producten zijn uiteraard aangepast op uw huidtype. Wij bieden ook speciaal aangepaste behandelingen indien u een erg gevoelige huid heeft of last heeft van acné.

Afbeelding van een lichaamsbehandeling bij een schoonheidssalon

Lichaamsbehandelingen

Bij ons kunt u genieten van een aantal gespecialiseerde lichaamsbehandelingen. Verbeter de conditie van uw huid of ervaar de ontspannende werking van een van onze massagebehandelingen. Deze behandelingen kunnen goed in samenwerking met een van onze andere behandelingen zoals een face-behandeling. Informeer in de salon naar goede combinaties.

Gezichtsbehandelingen

Nieuwe behandeling! Bindweefselmassage gezicht iedere huid type

Gezichtsbehandeling Techni Liss

Bindweefsel gezichtsmassage

Bindweefselgezichtsmassage is een zeer effectieve methode met als doel de conditie te verbeteren van de huid en om deze stralend strak en rimpel vrij te houden. Naarmate we ouder worden neemt de productie van collageen af en vertraagt de celstofwisseling. Producten worden niet meer optimaal opgenomen, waardoor de huid een vale tint krijgt en verslapt. De massage gestimuleerd de doorbloeding, waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en cel vernieuwing. Verklevingen en afvalstoffen die zich hebben opgebouwd in de huidlagen worden los gemasseerd. Hierdoor kunnen ook andere werkstoffen beter opgenomen worden en goed zijn werk doen.

Al na één bindweefsel massage is het resultaat zichtbaar. Om optimaal resultaat te behouden zijn meer behandelingen nodig. Om het effect te onderhouden wordt aanbevolen om vervolgens 1x per 5 weken terug te komen en de 5e behandeling een gezichtsbehandeling te ondergaan. Dan wordt na de 5e behandeling de werkstoffen nog beter opgenomen.

Bindweefselmassage gezicht                                                                            € 40,–

Bindweefselmassage gezicht in kuur 5x met de 5e keer een gezichtsbehandeling incl. reinigen, peeling, de massage en een speciaal liftend masker.                Inclusief  1 bindweefselmassage gratis.                                                Totaal €220,–

Voor de eerste 3 klanten die een kuur boeken krijgen een gratis rimpelcorrectie crème, de Techni Liss Cica Expert.

 

Euro teken40,-
Tijd teken35

Bashya Chou behandeling voor iedere huid, rustgevend

De Bashya Chou behandeling neemt je mee naar het stiltepunt. We beginnen met een reiniging van biologische wasgel. Daarna hoofdhuid haarmassage met Rashmi en Hinata olie, waarbij de spanningen uit het hoofd worden gehaald met behulp van acupressuur en verschillende massagetechnieken. De reflexzonemassage van de oren helpt mee met het in balans komen van het hele lichaam. Langzaam glijden spanningen weg. Daarna een heerlijk biologisch masker van Goudsbloem en dagverzorging.

Deze behandeling kan ook uitgebreid worden met een van de andere behandelingen van Salon Mirjam.

Euro teken27,50
Tijd teken30

NIEUWE BEHANDELING Jeugd Acne behandeling acne en vette huid

Dit is een nieuwe korte behandeling van 25 minuten. Deze behandeling is bedoeld voor jongeren of even tussendoor. Een intensieve behandeling om Acne aan te pakken.

Ooit is Nadia Payot begonnen met een creme tegen puistjes, Pate Grise. Deze crème is nog altijd in onze Payot collectie.

Euro teken25,--
Tijd teken25

De Luxe Techni Liss behandeling anti-rimpel

Deze Techni Liss Payot fruitzuur behandeling van het gelaat is uitgebreid met een heerlijke massage van gelaat, hals en decolleté. En de wenkbrauwen worden ook bijgewerkt.

Euro teken90,--
Tijd teken90

De Luxe Payot behandeling voor iedere huid

De Luxe Payot behandeling van het gelaat is een weldaad voor uw huid.

Behandeling aangepast aan uw wensen om het beste resultaat te krijgen met een Specifiek Masker van Payot.

Wat bij uw huid hoort. En een heerlijk Elixer die diep in uw huid trekt.

Euro teken75,--
Tijd teken90

Uitgebreide Behandeling

Een uitgebreidere behandeling met de producten van Payot. En ter afsluiting een make-up van Pupa.

Euro teken67,50
Tijd teken75 minuten

Bio-Skin Jetting Rimpelcorrectie

De Bio Skin Jetting rimpelcorrectie behandeling is een deskundige methode voor zowel rimpelcorrecties als klein littekens. Zonder inspuiting, maar op een geheel natuurlijke manier.

Euro teken70

Kennismaking behandeling Payot Voor ieder huidtype

De behandeling is een kennismaking tussen u en de schoonheidsspecialiste. En u ervaart de aangename producten van Payot.

Euro teken60,00
Tijd teken60 minuten

Payot for Men voor de man

Specifieke behandeling afgestemd op de huid van de man. Zorgt voor

een schone en sterke huid. Stimuleert de mannenhuid en zorgt voor

een gladder huidoppervlak en een frisse kleur.

Euro teken60
Tijd teken75 minuten

Reinigende behandeling Vette tot gemengde huid

De Payot behandeling voor de gecombineerde tot vette huid. Deze behandeling verwijdert onzuiverheden en brengt balans in de talgafscheiding. Voor een intens schone, matte en vlekkenloze huid.

Euro teken60
Tijd teken60 minuten

Neoderma Bio-peeling o.a. acne, pigmentvlekken, rosacea en littekens

Een biologische dieptereiniging op basis van chinese kruiden en perfluorcarbon (een zuurstof verzadigde stof). Neoderma heeft een therapeutische en verjongende werking en is zeer effectief voor het behandelen van een onzuivere huid, pigmentvlekken, rimpels en probleemhuid. Ter ondersteuning van de behandeling in onze salon leveren wij ook producten voor thuisgebruik. Hierdoor wordt het effect van de behandeling aanzienlijk versterkt.

Euro teken75
Tijd teken60 minuten

Neoderma Bio-lifting verstevigend en rimpel vervagend

Neroderma Bio-Lifting is een revolutionaire behandeling speciaal ontwikkeld om het zuurstofgehalte in de huid te verhogen, fijne lijntjes en rimpels te verminderen. U krijgt gladdere en stevige gelaatstrekken. Inclusief een indiaanse Fase Lift massage of met GuaSha steenmassage.

Euro teken75
Tijd teken60 minuten

Shia zijde gezichtsbehandeling voor diepe ontspanning

De Shia zijde behandeling is een weldaad voor de huid en geschikt voor elk huidtype. Uniek is de scrub met zachte zijde cocons en de Shia gel in zijde. Deze gel zit boordevol hydraterende en verzachtende voedingstoffen.

De Shia gel wordt gecombineerd met zachte aromatische oliën, balsems, lotions en zijde serum voor een optimaal effect. Het resultaat is een zijde zachte en stralende huid. Een geweldige behandeling om zelf te ondergaan en om iemand cadeau te geven.

Behandeling:

Shia behandeling thv de kin bij een vrouw

 • Aromatische reiniging
 • Epileren
 • Zijde cocon gezicht scrub
 • Penseel massage met warme olie
 • Aromatische Shia zijde gezichtsmassage
 • Massage met Shia zijde stempels
 • Shia zijde masker
 • Nek, schouder en hand of voetmassage
 • Verzorgend serum van Payot
Euro teken70
Tijd teken75 minuten

Microdermabrasie vale en vermoeide huid

Een nieuwe huid

Een veilig en pijnloos alternatief voor huidproblemen zoals: acne, expressierimpels, oppervlakkige ouderdomsvlekken, vette huid, droge en vlekkerige huid, hyperpigmentatie, vermoeide huid en fijne lijntjes.

Microdermabrasie werkt met behulp van een gecontroleerde stroom fijne kristallen van medische kwaliteit de bovenste ‘dode’laag van uw huid verwijderd. De nieuwe ‘levende’huid die daaronder tevoorschijn komt is zacht, glad en gezond en in staat om voedingsstoffen gemakkelijk op te nemen.

Door de behandeling wordt ook de onderliggende huid gestimuleerd. Als gevolg hiervan gaat deze nieuw collageen aanmaken, waardoor de huid dikker en steviger wordt.

Waarschijnlijk zult u direct na de eerste behandeling al verbeteringen in de structuur en het uiterlijk van uw huid opmerken. Voor optimaal resultaat raden wij u aan een aantal malen te herhalen. U zult langer plezier hebben van een aantal behandelingen het profijt op de lange termijn is opmerkelijk.

Euro teken75
Tijd teken60 minuten

Techni Liss Payot fruitzuur behandeling voor eerste lijntjes

Nieuwste Payot behandeling met cosmetische formule (fruitzuur peeling) om de eerste lijntjes en bestaande diepere rimpels te bestrijden. Versnelt de huidvernieuwing, verstevigend de huidweefsels en vult de huid op. Voor directe en langdurig zichtbare resultaten op de rimpelvorming en een gladder huidoppervlak.

Tevens is er ook een “De Luxe Techni Liss behandeling”. Deze behandeling is uitgebreid met een gelaats massage en epileren van de wenkbrauwen.

Euro teken75
Tijd teken75 minuten

Lichaamsbehandelingen

Nieuw! Nilaya Rugmassage met Kata voetmassage/voetenbad

Nilaya rugmassage in combinatie met Kate voetmassage en voetenbad.

 

Euro teken39,-
Tijd teken45

NIEUWE BEHANDELING: Nilaya Rugmassage

Nilaya Rugmassage is een massage met drukpunten en energie technieken.

Door de rug te behandelen behandel je eigenlijk al het hele lichaam.

We beginnen met een zuiverings ritueel. En daarna een massage met onze handen en een steen Gua Sha.

Na deze massage voelt u zich heerlijk ontspannen.

Nilaya is goed te combineren met Kata Voetmassage.

Euro teken25,-
Tijd teken30

Kata-voetmassage (incl. voeten bad)

Alleen in Deventer.

Euro teken20
Tijd teken30 minuten

Reiki

Deze energie stroom die met handoplegging door gegeven wordt. Reiki is altijd een ontspannende gebeurtenis.

Euro teken30

Vibrosaun

De vibrosaun brengt het lichaam op een natuurlijke wijze in conditie, terwijl een diep doordringende droge warmte zorgt voor een toename van zweetproductie. De pulserende massage stimuleerd ondertussen uw bloedsomloop. Een frisse geioniseerde luchtstroom zorgt voor een lekker koel hoofd.

Voordelen vibrosaun:

 • verlichting bij spier- en gewrichtsklachten (rug/spit)
 • snel herstel na lichamelijke inspanning
 • verbeterde doorbloeding
 • hulp bij afslanken
 • versneld verwijderen van gifstoffen
 • verlaagt de bloeddruk
 • zorgt voor totale ontspanning

45 min, € 18 per keer

Kuurkaart 10 voor €110

Euro teken18

Ontspannings Lichaamsmassage

U kunt bij ons terecht voor een klassieke, ontspannende lichaamsmasage. Gewoon een uur liggen en niets doen. Deze fysieke massage is gericht op het ontspannen en activeren van spieren en het verbeteren van de doorbloeding. Ook mogelijk in een verkorte behandeling van een half uur waarbij wij specifiek schouders/nek/rug behandelen.

15 minuten € 16,50
25 minuten € 31
55 minuten € 55
Euro teken16,50

Chinli Massage

Chinli (Tuina)massage is een eeuwen oude massagetherapie uit China en wordt tegenwoordig nog steeds gebruikt in de Chinese geneeskunde.

Chinli is niet een standaard massage maar een krachtige, effectieve en bijzonder prettige lichaammassage.
Bij deze Chinese lichaamsmassage wordt gebruik gemaakt op de meridianen (energiebanen) en daarbij behorende accupunctuur punten.
Op deze manier stimuleert en reguleert het meridiaansysteem en kunnen blokkades opgeheven worden.
Het doel van een Chinli massage is dat het lichaam en geest weer in balans komen en zorgt tevens voor meer energie(Qi).
De Chinli massage zorgt voor een goede bloedsomloop en daardoor voor voldoende zuurstof in het lichaam.
Chinli massage is ook heerlijk voor ontspanning als u hinder ondervindt van vast zittende spieren. AdobeStockHierdoor krijgt u soepele spieren en minder verklevingen.
Door voor de Chinli massage te kiezen kunnen diverse klachten behandeld worden.
De Chinli massage methode werkt preventief maar zorgt ook voor een innerlijk rust.
Chinli massage bestaat uit: rug, schouder, armen, benen, knie, elleboog, gezicht en hoofdhuid.

30 minuten € 35
45 minuten € 45
Euro teken35

Thalasso body pakking

Een ontspannende manier om uw lichaam te zuiveren, te ontslakken en te regeneren. Bij de thalasso bodybehandeling wordt naast kruiden en etherische oliën gebruik gemaakt van producten uit de zee zoals wieren en zeezouten. U heeft de keuze uit algen, modder en lavendel. Wij bevelen deze pakking van harte aan als ondersteuning tijdens het afvallen!

De pakking bestaat uit:

 • bodypeeling
 • bodywrap aanbrengen
 • omwikkelen bodywrap
 • ingepakt heerlijk rusten en ontspannen
 • verwijderen wrap

Deze behandeling kan alleen gegeven worden in Deventer.

Euro teken60
Tijd teken60 minuten

Ontharing

Rode haarvaatjes, steelwratjes of pigmentvlekken verwijderen

Euro teken25
Tijd tekenper 15 minuten

Elektrische Epilatie

Bij electrisch ontharen wordt een heel dun wegwerpnaaldje langs de haarschacht in de huid geschoven waarna een stroomstootje de haarfolikel en zijn omgeving vernietigd. Hierdoor vindt er geen haargroei meer plaats. De behandeling van ontharen in het gezicht zoals bovenlip, neus, kaaklijn en hals zult u regelmatig moeten ondergaan. De hoeveelheid haren, de aanwezige tijdsduur van overbeharing, de oorzaak en het te behandelen gebied is mede bepalend voor de behandeltijd. Er vindt eerst een intake-gesprek plaats alvorens we overgaan tot een van de behandel-methodes.

Elektrische epilatie 15 minuten voor € 25,-

Euro teken35
Tijd teken30 minuten

Verven en Harsen

Verven wimpers of wenkbrauwen € 12,50
Verven wimpers en wenkbrauwen € 18,50
Epileren van de wenkbrauwen € 12,50
Epileren en verven wenkbrauwen of wimpers € 18,50
Epileren en verven wenkbrauwen en wimpers € 24
Epileren, verven en harsen € 27,50
Harsen bovenlip of kin € 12,50
Harsen boven en kin € 18,50
Harsen hele gelaat € 24
Harsen hele gelaat en epileren € 27,50
Tijdens behandeling per module € 6

Definitieve ontharing d.m.v. IPL

Na een uitgebreid en vergelijkend onderzoek naar ontharingsapparaten heb ik gekozen voor het toestel met het beste resultaat De PhotoNova PLS3.
Deze nieuwste technologie IPL op het gebied van veilig en definitief ontharen is met de unieke PLS3 de behandelmethode van ongewenst haar huidvriendelijk en zeer effectief haarzakjes vernietigen. De PLS is bedoeld voor zowel vrouwen en mannen die last ondervinden van over beharing/ongewenste haargroei in het gelaat of gehele lichaam.

De PLS3 is het modernste en een zeer effectief lichtpulssysteem voor definitief verwijderen van haar, alsmede voor huidverbetering. Zoals het verwijderen ongewenste beharing, collageen stimulatie en voor het behandelen van couperose, bloedvaatjes en acne, pigmentvlekken, steelwratjes, rimpels en z.g. berkentwijgjes.

Bovenlip € 45
Bovenlip en kin € 80
Hals € 75
Kin en kaaklijn € 100
Gezicht (bovenlip, kin, hals en wangen € 120
Oksels € 90
Oksels en bikinilijn zijkanten € 150
Buiklijn € 70
Buik € 120
Bikinilijn zijkanten € 90
Bikinilijn heel € 110
Borst € 120
Borst en buik € 230
Rug € 230
Schouders € 120
Onderarmen € 100
Onder- en bovenarmen € 180
Onderbenen € 150
Knieën € 75
Bovenbenen en sliprand € 250
Gehele benen € 375

Bij een intake worden juiste prijzen bepaald voor het te behandelen gebied. Bovenstaande tabel zijn richtprijzen.

Body sugaring

Body Sugaring is een natuurlijke manier van ontharen met suikerpasta zonder chemische toevoegingen. Salon Mirjam behoort tot een gecertificeerde Body Sugaring schoonheidsspecialist en is professioneel getraind en opgeleid. Salon Mirjam werkt met de Alexandria Techniek, een 100% natuurlijke, veilige en zachte oplossing om van (uw) ongewenst haar af te komen.

Body Sugaring is geschikt voor mannen en vrouwen. Het is een moderne en hygienische methode om alle delen van het lichaam te ontharen. Geschikt voor alle huid en haartypes (ook blond). Het belangrijkste voordeel: men trekt de haartjes uit in hun natuurlijke groeirichting. Dit kan al in de eerste groeifase en al bij heel korte haren. De haren breken niet af, de methode irriteert niet is comfortabel en afgestorven huidcelen worden direct verwijderd en ingegroeide haren behoren tot het verleden.

Euro teken20

Harsen

Harsen is nog steeds een veel gebruikte ontharingsmethode voor zowel ontharing van uw gezicht als uw lichaam. Harsen is fijner dan scheren en zorgt ervoor dat u toch geruime tijd verlost bent van vervelende haargroei. U kunt bij Salon Mirjam een behandeling zelfstandig boeken, maar ook als onderdeel van een arrangement. In de folders vindt u een compleet overzicht van mogelijkheden en prijzen.

Gehele benen en bikinilijn € 48
Onderbenen met knie € 29
Schouder en rug € 30
Borst en buik € 30
Armen € 20
Bikinilijn Vanaf €17,50
Oksel € 15

Een heerlijke en ontspannen cadeautje

Of het nu voor valentijnsdag is, voor moederdag of gewoon omdat je iemand wil bedanken, een schoonheidsbehandeling is voor iedere vrouw of man heerlijk.

U kunt een cadeaubon afhalen voor het door u gewenste bedrag bij onze vestiging in Deventer. Wij weten zeker dat het een geslaagd cadeau zal zijn!

Afbeelding van de Salon Mirjam Cadeaubon