Telefoon icoon 0548-820909 Online reserver kalender icoon Online reserveren

Hier bent u in goede handen

Het is ons doel om uw huid in topconditie te brengen en u te laten ontspannen en weg te komen van de alledaagse drukte. Na een bezoek aan onze salon kunt u weer uitgerust en stralend van de dag genieten.

U kunt ons bezoeken in onze ruim opgezette salon in Holten of een afspraak maken voor een bezoek aan onze salon in Holten.

We zien u graag terug bij onze salon!

In onze salons is het accent zuiver gericht op schoonheidsverzorging, verbetering van de huid, persoonlijke aandacht, service en kwaliteit.

Anbos Certificatie Ons team bestaat uit gediplomeerd schoonheidsspecialisten die kennis hebben van hun vak. Uiteraard zijn wij gecertificeerd en aangesloten bij Anbos, de vakvereniging voor schoonheidsspecialisten.

super goede salon altyd wordt je er netjes geholpen door de medewerkers ga zo door dames
Ster Ster Ster Ster Ster Henny Poliste
Heerlijk weer zo'n behandeling, dankjewel Manon!
Ster Ster Ster Ster Ster Trees Haverkamp

Het team van Salon Mirjam

Of u nu onzuiverheden in uw gezicht wilt verhelpen of volledig wilt ontstressen, ons team van schoonheids specialisten weten iedere behandeling met professionaliteit uit te voeren. Wij zijn een erkende schoonheidssalon waar schoonheid voorop staat.

Over Salon Mirjam

Salon Mirjam is een schoonheidssalon uit Holten met ruime faciliteiten om iedere schoonheidsbehandeling te verzorgen. Onze schoonheidsspecialistes zijn goed opgeleid en weten precies hoe zij uw huid juist moeten behandelen.