Telefoon icoon 0570-621018 Online reserver kalender icoon Online reserveren

Hier bent u in goede handen

Het is ons doel om uw huid in topconditie te brengen en u te laten ontspannen en weg te komen van de alledaagse drukte. Na een bezoek aan onze salon kunt u weer uitgerust en stralend van de dag genieten.

U kunt ons bezoeken in onze ruim opgezette salon in Deventer of een afspraak maken voor een bezoek aan onze salon in Holten.

We zien u graag terug bij onze salon!

In onze salons is het accent zuiver gericht op schoonheidsverzorging, verbetering van de huid, persoonlijke aandacht, service en kwaliteit.

Salon Mirjam in Deventer bestaat uit een ruim opgezette praktijk met diverse ruimtes, waarvan een ruimte speciaal is ingericht als duosalon. U kunt zowel alleen als met uw vriendin of partner heerlijk genieten van onze behandelingen.

Anbos Certificatie Ons team bestaat uit gediplomeerd schoonheidsspecialisten die kennis hebben van hun vak. Uiteraard zijn wij gecertificeerd en aangesloten bij Anbos, de vakvereniging voor schoonheidsspecialisten.

super goede salon altyd wordt je er netjes geholpen door de medewerkers ga zo door dames
Ster Ster Ster Ster Ster Henny Poliste
Heerlijk weer zo'n behandeling, dankjewel Manon!
Ster Ster Ster Ster Ster Trees Haverkamp

Het team van Salon Mirjam

Of u nu onzuiverheden in uw gezicht wilt verhelpen of volledig wilt ontstressen, ons team van schoonheids specialisten weten iedere behandeling met professionaliteit uit te voeren. Wij zijn een erkende schoonheidssalon waar schoonheid voorop staat.

Benieuwd wie de schoonheidsspecialistes van Salon Mirjam zijn?

Marielle Hettema

Marielle Hettema

Soraya Jansen

Soraya Jansen

Over Salon Mirjam

Salon Mirjam is een schoonheidssalon uit Deventer met ruime faciliteiten om iedere schoonheidsbehandeling te verzorgen. Onze schoonheidsspecialistes zijn goed opgeleid en weten precies hoe zij uw huid juist moeten behandelen.

Icoon voor Twitter Icoon voor Facebook Icoon voor Google Plus