Actie of Aanbieding

Bindweefselmassage gezicht met Gezichtsbehandeling of als kuur

Gezichtsbehandeling Techni Liss

Bindweefsel gezichtsmassage

Bindweefselgezichtsmassage is een zeer effectieve methode met als doel de conditie te verbeteren van de huid en om deze stralend strak en rimpel vrij te houden. Naarmate we ouder worden neemt de productie van collageen af en vertraagt de celstofwisseling. Producten worden niet meer optimaal opgenomen, waardoor de huid een vale tint krijgt en verslapt. De massage gestimuleerd de doorbloeding, waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en cel vernieuwing. Verklevingen en afvalstoffen die zich hebben opgebouwd in de huidlagen worden los gemasseerd. Hierdoor kunnen ook andere werkstoffen beter opgenomen worden en goed zijn werk doen.

Al na één bindweefsel massage is het resultaat zichtbaar. Om optimaal resultaat te behouden zijn meer behandelingen nodig. Om het effect te onderhouden wordt aanbevolen om vervolgens 1x per 5 weken terug te komen en de 5e behandeling een gezichtsbehandeling te ondergaan. Dan wordt na de 5e behandeling de werkstoffen nog beter opgenomen.

Deze behandeling kan ook aangevuld worden met Licht Therapie voor een optimaal resultaat.

Lichttherapie is een effectieve behandeling die een breed scala aan huidaandoeningen kan helpen en wordt ondersteund door een robuuste hoeveelheid klinisch bewijs. Hoewel veel traditionele huidbehandelingen tijdelijke verlichting bieden, hebben deze onderzoeken echte, langdurige huidveranderingen als gevolg van lichttherapie aangetoond.
Rood Licht Therapie zorgt voor:

  • Meer collageen, huidverstevegend
  • Minder acné
  • Strakkere huid, antie-stress
  • Betere structuur van de huid

Bindweefselmassage gezicht                                                                            € 43,–

Met Licht Therapie                                                                                            € 52,–

Bindweefselmassage gezicht uitgebreid met epileren, peeling, serum, ultra soon en een speciaal liftend masker  € 71,–.  En met Licht Therapie € 75,–

Bindweefselmassage gezicht in kuur 5x met de 5e keer een gezichtsbehandeling incl. reinigen, peeling, Ultra Soon behandeling en de massage en een speciaal liftend masker.                                                               Totaal €225,–

Met Licht Therapie de hele kuur is € 262,50

 

 

EUR225,-
Tijd teken45